0Shares

Monte është një prej markave më të njohura të kompanisë Zott në mbarë botën. Ky produkt njihet për shijen e mahnitshme dhe kombinimin e përkryer të kremit të qumështit, çokollatës dhe lajthisë të cilat e bëjnë shijen e Monte-s të jetë e parezistueshme.

Përveç shijes së mahnitshme Monte kësaj here sjellë edhe lojën më të re shpërblyese në të gjithë pikat e ETC-së.

Nga data 1 Mars deri me datën 30 Prill mund të jeni fitues i shumë shpërblimeve që dhurohen nga Monte ndërsa shpërblimi kryesor është iPhone X.

Cilat janë shpërblimet që mund t’i fitoni nga Monte?

1 iPhone X
1 Play Station 4
2 Hoverboards
2 Bicikleta
20 Pako me produkte Monte

Si të bëheni pjesë e lojës?

Gjithçka që duhet të bëni është të bleni:

Set me Monte Snack 4x29g
Set me Monte 4x100g
Set me Monte Drink 380ml

Mbrapa kuponit fiskal shruani të dhënat personale si emrin, mbiemrin, numrin e telefonit dhe qytetin ku jetoni. Kuponi duhet të dorëzohet në kutitë e Monte të cilat gjenden prapa arkave të ETC-së në të gjithë Kosovën.

Përjetoni shijen e paharrueshme të Monte-s dhe emocionet e lojës shpërblyese. Prandaj luani sepse mund të jeni ju fitues i njërës prej dhuratave.

Loja shpërblyese ka filluar nga 1 Marsi dhe do të jetë aktive deri më 30 Prill ndërsa shpërblimet do të tërheqen më 4 Maj 2018.

Monte, shije e paharrueshme e cila mbetet gjithmonë në mendjen tuaj!

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)