Qendra tregtare GALERIA në Prizren, edhe këtë fundjavë me aktivitetin me lojë shahu për fëmijët dhe të rriturit.

Qendra Tregtare GALERIA në Prizren, përveç laramanisë së dyqaneve që përfaqësojnë tregtarët e ndryshëm, vendor dhe ndërkombëtar, sjell edhe eksperiencën e pamohueshme tek vizitorët duke ndërlidh brenda saj hapësirën e mirëpritur, ndriçimin e mjaftueshëm natyral si dhe ambientin e sigurt duke aplikuar të gjitha masat e rekomanduara nga OBSH.

Të gjitha këto elemente po bëjnë që situata pandemike të kalojë më lehtë dhe sigurt në ambientin e qendrës tregtare GALERIA në  Prizren.

Marr për bazë interesimin e treguar nga vizitorë gjatë fundjavës së kaluar, qendra tregtare GALERIA ka vendosur që edhe këtë fundjavë të qëndrojë loja e shahut me figura të përmasave të  mëdha në ambientet e saj meqë rast të gjithë vizitorët do të keni mundësi të luajnë dhe të  fotografohen.

Vlen të ceket që qendra tregtare GALERIA do të vazhdoj të sjell atraksione të  ndryshme që janë të veçanta dhe argëtuese për vizitorët lokal dhe të huaj duke respektuar të gjitha masat për një ambient sa më të pastër dhe të sigurt në mënyrë që familja juaj dhe ju të përjetoni kënaqësinë dhe argëtimin maksimal në qytetin e bukur të Prizrenit.