Plazhi i Golemit në Shqipëri mbetet prej më të frekuentuarve në rivierën shqiptare, duke u karakterizuar nga uji i pastër, njerëzit mikpritës e çmimet e volitshme.

Por pikërisht në këtë plazh gjendet edhe Marbella Beach Hotel, si vlerë e shtuar e Golemit me kushtet moderne që i ofron në raport me çmimin e lirë të dhomave.

Çdo javë, Marbella Beach Hotel përgatitë oferta vikendi për shqiptarët e Kosovës, duke iu mundësuar qëndrim të këndshëm e pushim të paharrueshëm për një kosto që fillon prej vetëm 25 eurove.

Edhe për këtë vikend, hoteli ka përgatitur tri oferta, ku secila është më e mirë se tjetra dhe ju mjafton ta zgjedhni më të përshtatshmen për juve.

Oferta 1: Akomodim + mëngjes = 25 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Pije për mirëseardhje
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 2: Akomodim + mëngjes + darkë = 32 euro nata për person (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Oferta 3: Akomodim + mëngjes + darkë = 2 netë dhe 3 ditë për 59 euro personi (fëmijët 0-5 vjeç FALAS)

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Deluxe Room
– Shujtë e shijshme e mëngjesit
– Darkë
– Pije gjatë vakteve
– Early Check-In / Late Check-Out

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 686952996
E-mail: info@marbellahotel.al
Website: www.marbellahotel.al
Instagram: Marbella Beach Hotel
Facebook: Marbella Beach Hotel

Adresa: Golem, Shqipëri