Në Maqedoni për shkak Pashkëve shumica e institucioneve do të pushojnë sot, gjatë fundjavës dhe ditën e hënë që është edhe ditë feste, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Shtëpia e shëndetit në Shkup do të punojnë 24 orë për festën e Pashkëve.

Përveç Shtëpisë së shëndetit do të punojnë edhe politklinikat Idadija, Çento, Gjorçe Petrov, në Bit Pazar, Jane Sandanski, Shuto Orizare dhe Draçevë.

Edhe poliklinika shtetërore Bukuresht do të punojë me orar të plotë. /Telegrafi/