Shpeza që po fluturonte prej shkurreve, ra menjëherë pre e një leopardi, që shfrytëzoi me shpejtësi instinktin prej grabitqarit.

Derisa po shëtiste nëpër Kruger National Park të Afrikës së jugut, u hodh në ajër papritmas dhe zuri një prej zogjve që besohet të jetë kanarinë, transmeton Telegrafi.

“Ishte sikur një mëngjes i shpejtë, që i erdhi papritmas. Por, nuk e lëshoi prej dorës” ka shkruar vizitori që e pa ngjarjen.

Forma se si u hodh leopardi, është krahasuar me mënyrën e lëvizjes se impallave, mund të kërcejnë me shumë sukses. /Telegrafi/