Për ato që kërkojnë pushim nga ngjyrat e ndritshme të thonjve dhe arti i ndërlikuar i thonjve, mund të jetë koha për një paletë të re ngjyrash.

Në gamën më të madhe të ngjyrave të thonjve, ato neutrale janë gjithashtu një trend i madh për vitin 2020, transmeton Telegrafi. Sipas përcaktimit, ata shkojnë me çdo veshje, kështu që kurrë nuk do të duhet të shqetësoheni për ngjyrat e përplasura.

Ja disa nga ngjyrat që mund të provoni:

/Telegrafi/