0Shares

Nëse keni një takim të rëndësishëm pune apo një prezantim ku do të jeni në qendër të vëmendjes, atëherë sigurisht se keni menduar edhe rreth veshjes.

Përshtypja e parë krijohet edhe nga veshja.

Që veshja juaj të mos jetë e gabuar gjatë takimeve që i keni në sezonin vjeshtor, më poshtë e keni kombinim ideal të rrobave për takim pune.

Pra, preferohet të vishni një këmishë që lidhet te jaka, ndërsa një palë pantallona të gjera të kombinuara me aksesorë modest do t’ju bëjnë të dukeni serioze dhe bukur.

Assesi mos e harroni kuletën e vizitkartave. Ky aksesorë e rrit dozën e seriozitetit në paraqitjen tuaj. Në vijim mund ta shihni një kombinim që do t’ju ndihmoj në këtë drejtim.

kombinim

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)