Sonte nga ora 19:00 në faqen e GjirafaVideo transmetohet live java e gjashtë e Tap n’Shije, me Arta Nitaj.

Luani për shumë shpërblime fantastike, me shumë pyetje interesante. Sonte në ora 19:00 fillon Tap n’Shije i udhëhequr nga moderatorja e famshme Arta Nitaj, në GjirafaVideo, ku ju do të përgjigjeni në 10 pyetje nga kuzhina dhe gatimi, të cilat do t’i shpallin tre fitues të lojës.
Tre të parët do të fitojnë këto shpërblime:

Vendi i parë: Televizor Hyundai
Vendi i dytë: Jakne Adidas për meshkuj
Vendi i tretë: Monitorues për temperaturë dhe lagështi

Kliko këtu për t’u regjistruar!

Që të jeni në garë për këto shpërblime, ju duhet që të regjistroheni paraprakisht. Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe vazhdon deri në fillim të lojës.

Ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz dhe ndiqe”
– Bëhuni gati për lojë