Ato janë të mençura, të bukura dhe plot përvoja jetësore

Nëpërmjet transformimeve të stilit dhe, para së gjithash, vetëbesimit, këto femra tregojnë që plakja nuk është asgjë tjetër por gjë triviale.

Në kohët kur femrat në moshën e pjekur kanë qenë të respektuara për shkak të përvojës dhe mençurisë jetësore, sot kujdes të veçantë u japin këtyre damave të bukura.

Shikoni inspirimet e modës të femrave me të cilat dëshirojmë të dukemi bukur, si me stil, ashtu edhe me energjinë të cilën na sjellin, transmeton Telegrafi.

Koloriti i shumëllojtë është rezervuar për femra të guximshme të të gjitha gjeneratave.

Helen Mirren – aktore britanike dhe filantrope

Aksesorët mbresëlënës janë çelës i stilit jashtëkohor.

Iris Apfel – disenjatore e enterierit, filantrope dhe influensiste e modës.

Rrobat e qepura mirë është rregulli numër 1 i modës.

Jane Fonda – aktore, aktiviste dhe filantrope

Kapela si bazë e veshjes themelore femërore.

Yoko Ono – aktore dhe filantrope

Pjesë kualitative e xhinseve, sepse rinia është gjendje shpirti

Diane Keaton – aktore dhe filantrope

Rehatia stilistike gjithsesi mund të jetë fisnike.

Lauren Hutton – manekine dhe aktore

Stili si art i kombinimit, bashkimi i së pamundshmes.

Maye Musk – manekine dhe nutricioniste

Kombinimi bardhë-zi është maturi dhe i pagabueshëm.

Carolina Herrera – disenjatore e modës dhe filantrope.

/Telegrafi/