Kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush sot pranoi fajin për sulmin e tij ndaj Demir Ismail.

Në seancë gjyqësore, Dudush pranoi fajin dhe tha se i vjen keq për ngjarjen që ka ndodhur, përcjell Telegrafi Maqedoni.

I sulmuari Ismail tha se krahas pranimit të fajit, në kontest gjyqësor do të kërkojë dëmshpërblim nga Dudush. Pas pranimit të fajit, gjykatësi Gjoko Ristov i dha ‘vërejtje gjyqësor’, kryetarit të Komunës së Shuto Orizares.

Demir Imsial është kryetar i Diasporës Rome Evropiane, akuzoi Dudushin se ka sulmuar gjatë mbajtjes së ballit rom./Telegrafi/