Kryeministri Zoran Zaev, bashkërisht me ministren e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, sot është për vizitë pune në Podgoricë, Mal të Zi.

Është paraparë që kryeministri Zaev të ketë takim bilateral me homologun e tij, kryeministrin e Malit të Zi, Dushko Markoviq.

Kryeministri Zaev është do të merr pjesë edhe në Kongresin e partisë DPS të Malit të Zi, e ku do të mbajë fjalim./Telegrafi/