Është shënuar manifestimi tashmë tradicional i vjeljes së mollës “Dita e Mollës”, për të katërmbëdhjetën vit me radhë në Kovragë.

Pjesëmarrës në aktivitet ishte kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, përfaqësues të Shoqatës “Pema” si dhe qytetarë të shumë që kishin ardhur që bashkë të festojnë ditën e mollës.

Kryetari Rugova dhe tha që fermerët që kultivojnë molla meritojnë përkrahje të vazhdueshme. /Telegrafi/