Një pjesë e skenës së modës është frymëzuar me linjat e buta të kostumeve të shtëpisë

Tashmë një kohë janë të popullarizuara variante të shumta të cilat na rikujtojnë parezistueshëm rrobat në të cilat flemë.

Kreacionet e formave të rastësishme kryesisht vijnë në tone të bukura, të stolisura me motive të ndryshme të imëta që na rikujtojnë veshjet e modës, transmeton Telegrafi.

Ideale janë në këpucë tenisi, do t’i japin stilit një notë shtesë të elegancës sportive.

Bashkë me satenin dhe mëndafshin, duken shumë bukur edhe variantet kompleteve të mëndafshta.

Pos mbërthimit klasik të bluzës, është edhe fustani që i ngjan pelerinës.

Reklama

Për mbresa të veçanta, stolisni kostumin me një maramë të madhe.

Kombinimi i valëzuar është një përkushtim për kopshtin luksoz.

Reklama

Shkëlqimi i satenit i jep figurës një përshtypje luksi.

Për rifreskim vizual, ka kostume në ngjyrë portokalli dhe limoni.

/Telegrafi/