Loja vdekjeprurëse “Balena e kaltër” po rrezikon të rinjtë në Kosovë.

“Balena e kaltër” në Prishtinë, babai raporton vajzën në Polici “Balena e kaltër” në Prishtinë, babai raporton vajzën në Polici

Policia ka raportuar edhe për një rast të një të miture që ka rënë pre e kësaj loje. Prindi e lajmëroi Policinë dhe pastaj e dërgoi vajzën për trajtim mjekësor.

Bllokohet “Balena e kaltër” në rrjetin e Kosovës Bllokohet “Balena e kaltër” në rrjetin e Kosovës

Ndonëse u tha se u bllokua “Balena e kaltër” në rrjetin e Kosovës, njohësit e teknologjisë informative po konsiderojnë se autoritetet nuk po bëjnë sa duhet. Madje, ka të tillë që thonë se lajmi se rreziku nga loja “Balena e kaltër” është evituar është joserioz dhe mosnjohje e problemit.

Nëse pranoni ftesë nga “Balena e kaltër” kontaktoni këtë person Nëse pranoni ftesë nga “Balena e kaltër” kontaktoni këtë person

Për më shumë, shikojeni storjen e përgatitur nga Klan Kosova.