LAJMI I FUNDIT:

Kopshti i Shkollës Finlandeze me 35% zbritje për regjistrime deri më 15 gusht

Kopshti i Shkollës Finlandeze me 35% zbritje për regjistrime deri më 15 gusht

A dëshironi që fëmija juaj të fillojë zhvillimin e hershëm në një mjedis ndërkombëtar dhe të veçantë? Shkolla Finlandeze ka hapur regjistrimin për Kopshtin Ndërkombëtar Finlandez për vitin e ri akademik me zbritje prej 35% për regjistrimet deri më 15 gusht.

Kopshti Ndërkombëtar Finlandez, si pjesë e Shkollës Ndërkombëtare Finlandeze në Kosovë, është zgjedhja numër një për familjet ndërkombëtare dhe vendore në Kosovë. Duke gërshetuar sistemin numër 1 në botë për edukim të herëshëm, atë Finlandez me praktikat më të mira ndërkombëtare të Waldorf dhe Montessori, kopshti ofron edukim në gjuhën angleze nga mësimdhënësit më të mirë të kualifikuar në edukim.

Duke ekspozuar fëmijët ndaj eksperimenteve shkencore, fëmijët fillojnë mësimnxënien e koncepteve bazike të shkencës dhe në të njëjtën kohë argëtohen duke eksperimentuar me shokët dhe shoqet e kopshtit. Në të njëjtën kohe, kopshti ofron një mjedis inspirues të të mësuarit i cili bazohet në lojë duke përfshirë aktivitete në gjuhë, rrëfim të tregimeve, matematikë, shkencë, muzikë, punëdore, dhe aktivitete në natyrë. Në këtë mënyrë, kopshti siguron që fëmijët zhvillojnë aftësitë shoqërore, emocionale, kognitive, dhe fizike.

Ofrojini fëmijës suaj një mundësi të shkëlqyeshme të mësimit të komplementuar me lojë, kënaqësi dhe përkujdesje. Për të marrë më shumë informata rreth kopshtit, ju lutemi klikoni këtu, https://kosovo.finnish.school/register.html

Me sistemin numër 1 në botë për edukim, me teknologjinë më të avancuar dhe iPad edukativ për secilin nxënës, me mësimin e bazuar në fenomene e lojëra, e jo lëndë dhe me qasjen krejt ndryshe të të mësuarit dhe zhvillimit të shkathtësive të shekullit 21 tek fëmijët tanë, Shkolla Finlandeze në Kosovë po shihet si një revolucion në sistemin arsimor të Kosovës. Shkolla posedon kampusin inovativ tek rrethi i QMI-së.

Për më shumë informata mund të kontaktoni në:

Nr.tel: +383 45 235 650

Facebook: www.facebook.com/ShkollaFinlandeze.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

SPEEEX
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Botë
Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Kalo në kategori