LAJMI I FUNDIT:

Kopshtet Publike në garë, punimi më kreativ me Jogobella fiton rinovim

Kopshtet Publike në garë, punimi më kreativ me Jogobella fiton rinovim

Të gjitha Kopshtet Publike në Kosovë do të jenë në garë me njëra-tjetrën për të realizuar punimin më të mirë nga kuti të konsumuara të Jogobellas.

Është shija magjike e Jogobellas ajo që shoqëron fëmijët në rrugëtimin e tyre edukativ dhe ndikon në rritjen e tyre të shëndetshme, pasi prodhohet nga qumështi i freskët i kullotave gjermane dhe me ekstra copëza frutash nga profesionistët me traditë. Dhe pikërisht në 25-vjetorin e Jogobellas, Zott do të shpërblejë kopshtin më kreativ me rinovim.

Nga kutitë e konsumuara të Jogobella, Kopshtet Publike do të duhet që të realizojnë punimin më të mirë, i cili do të konsistojë nga së paku 1 mijë copë paketime (cups).

Shpërblimi i madh do të jetë RINOVIM nga Zott Kosova, por nuk do të mungojnë as shpërblimet tjera.

Vendi i parë do të fitojë rinovimin e kopshtit si më poshtë:

Brendimi i murit të klasës nga Jogobella.

Blerja e këndit të lojërave për oborr

Tavolina me karrige për mësim brenda klasës

Ndërkaq vendet 2, 3 dhe 4 në këtë lojë do të fitojnë produkte të Jogobellas.

Renditja dhe fituesit do të përcaktohen me SHIKIME/VIEWS në videon e punimit të publikuara nga vet kopshtet në faqen e tyre zyrtare.

Loja Shpërblyese nga Zott Kosova dhe kjo garë e Kopshteve Publike zgjatë deri më 16 Qershor, kurse fituesit shpallen më 17 Qershor.

Më shumë informata mund t’i gjeni në faqen zyrtare të Zott Kosova Instagram apo Facebook.

Artikull i sponzorizuar