Shefi i Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes, Galauk Konjufca, ka insistuar se Trepça nuk mund të mbrohet nëse nuk karakterizohet si ndërmarrje publike.

Ai u është drejtuar deputetëve të koalicionit që të shqyrtojnë mundësinë e, siç tha, përmirësimit të Ligjit për Trepçën.

Konjufca shtoi se nëse shndërrimi i ndërmarrjes Trepça në shoqëri aksionare, dhe mohimi i karakterit publik, nuk ka asnjë domethënie. /Telegrafi/