0Shares

Tashmë kemi parë spekulimet e shumta sipas të cilave Google Pixel 2 do të fuqizohet nga procesori Snapdragon 835 ndërkohë që tani vijnë edhe informatat e para mbi kamerat e ndryshme të pajisjes.

Për më shumë, telefoni thuhet se do të ketë ekran të lakuar me 5.6 inç dhe Quad HD AMOLED, së bashku me altoparlantët stereo.

Concept Phones ka sjellur dizajnin konceptual të tyre për Pixel 2, i cili mund të shihet në fotot dhe videon e mëposhtme.

“Mbushësi super i shpejtë poashtu është premtuar së bashku me teknologjinë e mbushjes pa tela. Në anën e pasme mund të shihet sensori i gishtërinjëve dhe për më shumë, dizajni ka imagjinuar atloparlantët stereo këtu, në mënyrë që të merrni sa më shumë nga muzika dhe videot.”- thuhet nga Concept Phones.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)