Kombinimi i thjeshtë të cilin planifikojmë ta provojmë

Nuk është kurrfarë sekreti që femrat e gjithë botës i adhurojnë francezet dhe stilin e tyre të shkujdesur dhe të stërholluar, transmeton Telegrafi.

Dhe posaçërisht i adhurojmë kur krijojnë trend, i cili është i thjeshtë për t’u kopjuar dhe për t’u bartur në jetën e përditshme!

View this post on Instagram

A post shared by Solange Smith (@solangesmith) on Jan 31, 2019 at 3:26pm PST

Kombinimi i fundit në një sërë kombinimesh është ideal për pranverë, ndërkaq fjala është për kombinimin e xhinseve dhe trikove.

Në edicione pasteli apo të zeza, në kombinimin me xhinset e bardha apo klasike të kaltra ky është kombinimi me të cilin nuk mund të gaboni dhe si i bartin francezet tona të adhuruara zbulojeni në vazhdim:

View this post on Instagram

A post shared by Leia (@leiasfez) on Dec 12, 2018 at 3:06am PST

View this post on Instagram

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Nov 10, 2018 at 7:16am PST

View this post on Instagram

A post shared by AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) on Feb 15, 2019 at 12:59am PST

/Telegrafi/