LAJMI I FUNDIT:

Auto Mita sjell Renault Austral me sistem të avancuar 4CONTROL

Auto Mita sjell Renault Austral me sistem të avancuar 4CONTROL

Renault po prezanton teknologjinë e drejtimit me 4 rrota në platformën e re CMF-CD.

Falë kontrollit elektronik të timonit të rrotës së pasme, tani është e mundur performanca më e mirë në të gjitha kushtet: manovrim në qytet, shkathtësi në rrugët e këqija dhe malore, stabilitet dhe siguri në autostradë.

Austral tërësisht i ri sjell gjeneratën e tretë të sistemit 4Control Advanced.

Aktivizuesi i drejtimit të Austral i vendosur në boshtin e pasmë mund t’i kthejë rrotat e pasme deri në 5 shkallë në drejtim të kundërt të rrotave të përparme (krahasuar me 3.5 shkallë në gjeneratën e mëparshme me lëvizje me 4 rrota) – një arritje e madhe teknike.

E këtë veturë fantastike me performanca të jashtëzakonshme mund ta gjeni në Auto Mita, aty ku risitë, profesionalizmi dhe trendet më të reja në auto industri nuk kanë të ndalur.

Renault Austral i ri 4CONTROL Advanced siguron:

Stabilitet dhe vozitje mStabilitet dhe vozitje më të mirë

Manovrim më të lehtë në rrugë

Mënyrën e zgjedhjes të drejtimit të para-programuar: vendosni secilën nga 3 mënyrat në një nga 13 nivelet e ndryshme.

Renault Austral tërësisht i ri kombinon teknologjinë më të avancuar 4CONTROL dhe MULTI-SENSE,e që konsiderohet kulmi i më shumë se dhjetë viteve të zhvillimit.

Përjeto veturen Austral nga afër duke rezervuar testin e vozitjes në: www.renault-rks.com

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Instagram: Auto Mita

E-mail:info@automita.com

Nr.tel:045 500 588

Artikull i sponzorizuar