Banka Raiffeisen si bankë lidere në vendin tonë vazhdon të sjellë produkte të reja dhe të shtojë vlerë në ato ekzistuese. Kësaj radhe, Banka Raiffeisen ka përgatitur ofertën më të mirë në treg për të gjithë përdoruesit e kredit kartelave në vendin tonë.

Me benefitet të cilat do t’i përfitoni, Bonus Kartela do të jetë e vetmja për ty!

Kalo në Bankën Raiffeisen dhe merr Bonus Kartelën, me të cilën, përveç mundësisë së blerjes deri në 24 këste pa interes në më shumë se 600 pika të shitjes në tërë Kosovën, ju për më tepër do të përfitoni shpërblim deri në 100 euro, si dhe 5% bonus për të gjitha blerjet gjatë çdo fundjave.

Gjithashtu, ju do të përfitoni edhe mirëmbajtje të bonus kartelës pa pagesë për vitin e parë.

Oferta është e vlefshme deri më datë 30.04.2019. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar