Ndryshmi i stilit të flokëve është imazh i damave të famshme, mu si edhe i inspirimeve të ndryshme nga dekadat e kaluara

Këto ditë në fokus janë stilet shik të flokëve të viteve gjashtëdhjetë, përkatësisht të stilit me bisht të lartë dhe me flokë të rrafshuara.

Ariana Grande ka provuar rregullimin e lartë të flokëve, skajet e të cilëve janë të nxjerrë jashtë, gjë që është stil tipik i cili evokon stilin e dekadave të kahershme.

Pos rrafshimit të flokëve dhe pastaj zbutjes me llak, është edhe një gjë kryesore te këto stile flokësh, transmeton Telegrafi.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Oct 29, 2020 at 9:13am PDT

– Patjetër i kthej nga jashtë majat e flokëve, gjatë kohës së tharjes, me brushë të madhe të rrumbullakët, ka këshilluar floktari Yesef, i cili ia rregullon flokët Ariana Grandes, për Byrdie.

Kim Kardashian ka stilizuar gjithashtu gërshet të lartë dhe balluke të shkëlqyera, ndërsa flokët i ka mbrojtur me shumë llak të shndritshëm.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 26, 2020 at 8:58am PDT

Më parë flokët duhet të jenë hekurosur, në mënyrë që të duken si qelqi.

Edhe Bella Hadid merr pjesë në rolin retro, flokët e saj janë të rregulluar dhe të shkëlqyer, theksojnë pjesën e parë të flokëve të inspiruar me stile në formë të zgjojeve të bletëve, të cilat janë bartur në vitet gjashtëdhjetë.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on Oct 24, 2020 at 10:52am PDT

/Telegrafi/