Të gjitha nën një çati këtë “BLACK FRIDAY” në GALERIA Shopping Mall, Prizren, ku ju presin qindra oferta, argëtime madje edhe lojë e madhe shpërblyese!

Çfarë konkretisht do të ndodh me 29 Nëntor dhe vikendin e BlackFriday?

Konsumatorët që vizitojnë qendrën GALERIA dhe shpenzojnë në blerje mbi shumën 20 euro gjatë qënrimit në GALERIA Shopping Mall, mjaftojnë të shënojnë mbrapa kuponit fiscal/faturës emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit dhe të vendosin atë në kutinë transparente të vendosur në qendër të ambienteve të GALERIA Shopping Mall. Në këtë mënyrë, konsumatorët jo vetëm që do të përfitojnë nga zbritja e “BLACK FRIDAY” por do të kenë mundësi të janë pjesëmarrës apo fitues në lojën shpërblyese, të shpërblimeve si:
Llaptop Asus UltraSlim nga AZTECH Electronics
kupon në vlerë 50 euro nga Albi HiperMarket
kupon në vlerë 50 euro nga Adopt
kupon në vlerë 50 euro nga BluKids
kupon në vlerë 50 euro nga Waikiki
bileta FALAS nga kinemaja CINEPLEXX, BoBowling, PlayLand, dhe parku i trampolinës Area52, si dhe çmimi kryesor është Vespa Primavera nga GALERIA Shopping Mall.

Por, si të bëheni pjesë e lojës shpërblyese?

Tek kuponi fiskal/fatura në vlerë jo më të vogël se 20euro të shpenzuara në dyqanet brenda GALERIA Mall, përfshirë textilin, kozmetikën, aksesorët, argëtimin, pajisjet shtëpiake, etj, shënoni: emrin, mbiemrin dhe numrin e telefoni.
Më pas, kuponin fiskal/faturën e vendosni në kutinë transparente që do të jetë e vendosur në katin përdhesë, tek këndi i shpërblimeve. Duke filluar prej datës 29 nëntor nga ora 10:00 deri më 01 Dhjetor, ora: 22:00.
*Tërheqja e shpërblimeve do të ndodh me datë 2 Dhjetor, e Hënë, ora: 12:00 në të njejtin vend duke komunikuar ngjarjen edhe live në faqen zyrtare në facebook.
Ndërsa, të gjitha ofertat me zbritje duke filluar prej 20%, 30%, 40%, 50% deri në 70% nga kompanitë e ndryshme që si total numrojnë më shumë se 100 dyqane brenda hapsirës së GALERIA Mall, do të zbulohen prej sot në faqen: www.galeria-ks.com si dhe në faqen zyrtare në facebook: SHTYP KËTU Për t’ju dhënë më shumë kohë për të përfituar nga zbritjet dhe ngjarja e vitit, GALERIA Shopping Mall do të qëndroj hapur më gjatë. Për të kuptuar orët tona të hapjes, vizitoni: www.galeria-ks.com.
Ne mezi presim të ju shohim juve në ambientet e GALERIA Shopping Mall në mënyrë që të krijohet eventi më i mirë i ‘BLACK FRIDAY’!

Artikull i sponsorisuar