Aktorja ka edhe një karrierë shumë të suksesshme, mirëpo zbulon se “nuk është ar çdo gjë që shkëlqen”

Reklama

Reese Witherspoon është aktore e suksesshme e cila ka fituar çmimin “Oscar”, por ka qenë e nominuar edhe për çmimin “Emmy”.

Ka xhiruar një sërë filmash të cilët kanë marrë kritika të mira dhe pos kësaj është bashkëshorte dhe nënë e përkushtuar.

Mirëpo, rruga e saj e suksesit ka qenë e shtruar me gjemba nëpër të cilën është detyruar të ecë për të luftuar për pozitën e vet në industrinë në të cilën dominojnë meshkujt, transmeton Telegrafi.

– Më kujtohet që në fillim kam pasur situata që në audicione për ndonjë rol gjithmonë të jem e rrethuar me meshkuj. Sot situata është ndryshe dhe ka mjaft femra, mirëpo ende janë të domosdoshme mjaft ndryshime sa u përket televizioneve dhe filmave – ka theksuar Reese.

Reklama
Reklama

Suksesi i madh i saj është rezultat i ambicieve dhe i luftës për realizimin e planeve të cilat nuk kanë nënkuptuar dështimin.

– Çështja qëndron aty që mund të ankoheni dhe të jetoni të robëruara në jetën e tillë. Për mua hidhërimi është diçka që del nga thellësia. Nëna më ka këshilluar që nëse dëshiroj të bëj diçka, patjetër duhet ta bëj vetë – thotë aktorja.

Witherspoon ka themeluar kompaninë e vet të produksionit në të cilën ka mundur t’u kushtohet tregimeve të cilat vetë ka dëshiruar t’i tregojë dhe kjo i është shpaguar. Që atëherë merret me produksion të filmave të cilët femrën e vënë në qendër të vëmendjes.

Reklama

Ajo i këshillon femrat që çdo gjë që dëshirojnë mund ta arrijnë vetëm me punë të rëndë, si edhe që t’u shmangen atyre të cilët nuk ua përkrahin ambiciet.

Reklama

Ikni nga mashkulli i cili nuk mund të përballet me ambicien tënde. Ne patjetër duhet të ndryshojmë pasqyrën për atë që janë të zjarrta edhe femrat me ambicie për vetveten – ka thënë aktorja. /Telegrafi/