Adoleshenti që kërceu në një liqe në Gwynedd të Wales, kanë mundur ta pësonte me fatalitet, nga gurët e shembur prej shkëmbit.

E tëra ndodhi, kur miku tij po përpiqej të hidhej dhe një pjesë e masivit u shkëput papritmas, transmeton Telegrafi.

“Janë shkëmbinj me masë të butë, që shembet edhe pa u prekur nga askush. Gjithnjë ka rrezik të qëndrohet poshtë tyre”, ka thënë në banor i zonës.

Në anën tjetër, me anë të kësaj videoje u kërkua që vizitorët të mos ngjiten dhe të mos notojnë në afërsi të tyre. /Telegrafi/