Platforma më inovative në Kosovë për rekrutim mund të jetë ajo çfarë kompania juaj ka nevojë! Ka ardh koha që ju të targetoni profesionistët dhe punëkërkuesit të cilët ‘’dijnë dhe dojnë me punu’’.

Tashmë ka ardh koha edhe në Kosovë që kompanitë të promovojnë shpalljet e tyre me qëllim të tërheqjes së kandidatëve profesionistë dhe të përshtatshëm për pozitën dhe kompaninë tuaj. Përmes xpuna.com ju përcaktoni industrinë, llojin e punës, pagën, kriteret dhe mbi të gjitha benefitet!

Tutje, ju krijoni profilin e kompanisë përmes të cilës kandidatët mund të hulumtojnë dhe mësojnë më shumë lidhur me kompaninë ndërsa me rastin e shpalljes së konkursit të punës mund të përcaktoni Pyetje intervistuese të cilave duhet të ju përgjigjen të gjithë kandidatët të cilët aplikojnë për pozitën në fjalë.

Për herë të parë në Kosovë, xpuna.com ju ofron mundësi që të qaseni drejtpërdrejt në CV Databazë dhe të hulumtoni profesionistë të fushave të cilët janë të hapur për oferta të reja pune duke ju krijuar mundësi që të rekrutoni staf profesional i cili mund të ju ndihmojë të arrini suksesin brenda kompanisë.

Gjithçka është nën kontrollin tuaj nga Krijimi i profilit, Postimi i shpalljeve, Menaxhimi i kandidatëve, Qasja në CV databazë, Gjenerimi i faturave, njoftimet javore. Gjithashtu ju kurseni kohën duke përcaktuar pyetje filtruese për të menjanuar spam aplikimet, përcaktoni përgjigje automatike për kandidatët që aplikojnë duke kursyer kohën dhe ruajtuar profesionalizmin brenda kompanisë.

A don staf që din edhe don me punu?
Regjistrohu në xpuna.com

Ndjek xpuna në facebook, https://www.facebook.com/xpunacom
Ndjek xpuna në Instagram,  https://www.instagram.com/xpuna_com
Ndjek xpuna në linkedin, www.linkedin.com/company/34910860

045 400 210
info@xpuna.com