A e dini se ky sezon është koha më e mirë për ta rregulluar kopshtin dhe për të shtuar më shumë bimë?

Mësoni këtu dhe planifikoni se si ta bëni kopshtin të ketë pamje atraktive, por pa investuar shumë në të, transmeton Telegrafi.

Dhe, nëse brengoseni se si mund ta bëni një kopsht të mahnitshëm në këtë mënyrë, atëherë pa dyshim se këto truqe do t’ju ndihmojnë.

Shndërroni një çantë dore të vjetër në saksi të luleve

Screenshot_4

Përdorni gurët e vegjël të bardh për të ndarë barin nga betoni

Screenshot_5

Ndërtoni një trotuar nga drurët

Screenshot_6

Shndërroni gomat e vjetra në saksi të luleve dhe ngjyrosni ato në mënyra kreative

Screenshot_7

/Telegrafi/