Kryeprokurori Ljubomir Joveski, nga i cili i dyshuari Antonio Milloshoski dhe një grup deputetësh të OBRM-PDUKM-së kërkuan transparencë që të tregojë letrën e të ish-prokurores speciale Katica Janeva, sot i solli për ti treguar ato. Por ato ngelën në çantën e tij, sepse deputetët e OBRM-PDUKM-së në debatin e sotëm publikë nuk i dhanë fjalën atij.

“Është e vërtetë që unë solla letrat nga komunikimi me Janevën në lidhje me rastet që po ndodhnin në PSP dhe synoja t’ua shpjegoja deputetëve sepse unë isha thirrur. Një letër është një kopje e PSP-së origjinale, e cila iu adresohet nga Janeva tek prokurorët special, të gjitha të shkruar brenda me emër dhe mbiemër.

Deputetët e OBRM-PDUKM-së ndërpresin fjalimin e Joveskit, kërkojnë përgjigje për “letrën e Janevës” Deputetët e OBRM-PDUKM-së ndërpresin fjalimin e Joveskit, kërkojnë përgjigje për “letrën e Janevës”

Me këtë ajo autorizon që të gjitha rastet të dorëzohen tek Prokurori i Përgjithshëm të Shtetit për procedim të mëtejshëm. Letra tjetër është e datës 6.9.2019 duke më autorizuar mua të marr përsipër të gjitha parahetimet, hetimet dhe aktakuzat dhe ti shpërndajë tek prokurorët e tjerë për procedim të mëtutjeshme”, tha Joveski për “Sakamdakazam.mk”./Telegrafi/