Për Javën e PASTRIMIT, me qindra produkte të higjienës shtëpiake, tashmë i gjeni me shumë zbrite në rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store.  Oferta e pastrimit përfshin një gamë të gjerë të produkteve dhe pajisjeve të nevojshme, të cilat janë të domosdoshme për pastërtinë e shtëpisë tuaj!

Java e PASTRIMIT, ka filluar me 30 prill dhe përfundon me 6 maj 2021. Për më shumë, shikoni dhe shfletoni ofertat me produkte dhe pajisje higjienike në faqen zyrtare në ‘facebook dhe ‘instagram.

Viva Fresh Store
Përfito më tepër!