Nëse mund të përdorni vetëm një fjalë për të përshkruar marrëdhënien midis një Demi dhe një Shigjetari, kjo do të ishte “sfiduese”.

Demi dhe Shigjetari janë vetëm dy shenja të zodiakut që nuk shkojnë mirë së bashku.

Së pari, Demi është energji tokësore e ngadaltë dhe e qëndrueshme, ndërsa Shigjetari i zjarrtë është spontan, aventurier dhe i paparashikueshëm. Pavarësisht, ka shumë gjëra që këta të dy mund t’i mësojnë njëri-tjetrit.

Mësimi rreth përputhshmërisë së Demit dhe Shigjetarit do t’ju japë njohuri për këtë çift të shenjave Tokë-Zjarr.

Mërkuri në prapavijë i pranverës do të ndikojë më së paku në këto shenja të zodiakut Mërkuri në prapavijë i pranverës do të ndikojë më së paku në këto shenja të zodiakut

Ata janë pesë shenja larg njëri-tjetrit. “Ky është një aspekt i tensionit, në të cilin planetët e përfshirë do të jenë në shenja që nuk kanë lidhje krejtësisht me njëri-tjetrin”, thotë astrologia Clarisse Monahan për Bustle. “Megjithatë, ky mister mund të sjellë një intrigë intensive dhe dërrmuese me tjetrin”.

Reklama
Reklama

Edhe pse Demi dhe Shigjetari “janë pothuajse njësoj si dita dhe nata”, Monahan thotë se ka një barazim të pamohueshëm që bashkon këto dy shenja. Është një lloj tërheqjeje që është intensive dhe konfuze. Të dyja shenjat do të jenë kurioze të eksplorojnë pse janë kaq të intriguar nga dikush që nuk është tipi i tyre. /Telegrafi/