Ish ushtari i KFOR-it, Kenneth Andresen ka ndarë sot momente të tij nga koha kur ishte ushtar.

Në një postim në rrjetin social Twitter, Andersen ka postuar një fotografi ku shihet me kitarë.

“Gjatë vendosjes së KFOR-it në Kosovë. Kishte gjithashtu kohë për pushim dhe rekreacion”, shkrua ai.

Paqeruajtësi norvegjez që mban lidhje të forta me Kosovën Paqeruajtësi norvegjez që mban lidhje të forta me Kosovën

Andersen në Twitter shkruan vazhdimisht që kanë të bëjnë me kohën e tij sa ishte në Kosovë dhe luftën e vitit 1999.