Dyshekët e gjumit nuk blihen çdo vit. Investimi në dyshek është investim afatgjatë, prandaj duhet të kujdesemi që të përzgjedhim të duhurin. Sot, në treg ka lloje të ndryshme të dyshekeve, kualiteti i të cilëve nuk krahasohet me dyshekët DORMEO.

Para çdo investimi në dyshek, duhet t’i parashtroni vetës disa pyetje!

  • A ja vlen të blej dyshek i cili nuk është i testuar, nuk është i besueshëm?
  • Çfarë materiale ka dysheku?
  • Çfarë teknologjie dhe KU është prodhuar?
  • A ka dysheku garancion dhe sa vite?
  • A ka sisteme të ajrosjes të cilat më mbrojnë nga djerësitja dhe mikrobet që krijohen nga djersa dhe lagështia?
  • A është çmimi i arsyeshëm dhe a’ i mbulon të gjitha të mirat që i përfitoj nga dysheku?
  • A zgjohem plot energji dhe a’ më ofron rehatinë dhe mbështetjen e duhur?

Dyshekët Dormeo për shumë vite e kanë dëshmuar se janë dyshekët më të besueshëm në treg. Me mbi 8 milionë konsumatorë të kënaqur në tërë botën, cilësohen si dyshekët më inovativ deri më sot.

15 vite garancion, garantojnë që dyshekët Dormeo janë SUPER kualitativ. Me materialet më të shëndetshme dhe më cilësore, ju ofrojnë rehatinë, mbështetjen, ajrosjen dhe ergonominë për të cilat trupi juaj ka aq shumë nevoj.

Si mendoni ju? A është zgjidhje të merrni një dyshek të çfarëdoshëm pa asnjë garancion afatgjatë, apo ja vlen të BLENI dyshekun me të mirë në treg me plot 15 vite garancion, të cilin do ta keni gjatë gjithë jetës

Tradita shumëvjeqare, ekspertiza dhe testimet kanë bërë që secili version i ri i dyshekëve Dormeo të ju sjell përfitime të reja dhe risi. Portofolio e gjerë e dyshekëve DORMEO plotëson nevojat e ndryshme të secilit individ.

Dormeo ka bashkëndarë me ju #20tregime të këndshme me #20arsye pse Dormeo është dysheku i duhur për ty.
Arsyeja e #20-të është oferta ekskluzive e dyshekeve me 20% zbritje. #20arsye me #20tregime pse kjo zbritje është reale dhe për tërë jetën.

Zbritjen ekskluzive prej 20% në të gjitha llojet e dyshekëve mund ta përfitoni duke klikuar KËTU ose duke telefonuar në numrin pa pagesë 0800 100 90. Të gjithë e meritojmë të bëjmë gjumë të shëndetshëm, prandaj bëj investimin jetësor TANI.

artikull i sponsorizuar