Pranvera është shumë afër dhe me këtë rast na sjell edhe trendët e rinj

Kemi ndarë vetëm ato më interesantet, edhe pse disa vërtet janë katastrofë, transmeton Telegrafi.

Neutrale nga koka deri te thembrat

Kombinimet monokromatike neutrale janë gjithmonë në modë, mirëpo do të barten posaçërisht këtë pranverë.

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on Feb 26, 2019 at 10:22am PST

Gardëroba në formë rrjete

Fanella apo fustane – zgjidhni ju!

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on Feb 26, 2019 at 10:02am PST


Fundi me lara

Larat të cilat dikur janë bartur në fund tani janë hit për rroba.


Tufne

Kombinimi bardhë-zi është në vend të parë!


Motiv shahu

Kthim i madh i modës së viteve ’90

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Feb 6, 2019 at 9:40am PST

Ngjyra e kaltër e shndritshme

Ngjyra pasteli përgjithësisht janë hit i madh.

Kombinimet bllok kolor

Dy ose më shumë ngjyra të zjarrta në të njëjtin kombinim, përse jo?

Vë shkurtra çiklisti

Tani nuk shërbejnë më vetëm për vozitje biçiklete.

Ngjyra neoni

E verdha, rozë, e gjelbra, nuk ka rëndësi cila, vetëm që të jenë të theksuara.

Bashkimi i së pabashkuarës

Edhe këtë pranverë mos u habisni nëse dikë e shihni të veshur me dy dezenë të cilët fare nuk bashkohen, pra kjo tani është moderne!

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on Feb 27, 2019 at 7:19am PST

Xhaketa moderne safari

Modeli i xhaketës, kombinezonit dhe fustanit me sa më shumë xhepa dhe me kollan, moderne dhe praktike.

A post shared by Yuki Kuwabara (@yuki_8) on Feb 23, 2019 at 4:41am PST

/Telegrafi/