Vera është në lulëzim të plotë – dhe lulet që lulëzojnë, stuhitë e shiut, së bashku me hënën e re të parë rinovuese të verës, janë një metaforë për një rrasë të pastër.  

Më 28 qershor, hëna e re e qershorit 2022 kalon në Gaforre delikate dhe intuitive, duke tërhequr vëmendjen në pjesët më private të jetës sonë.

Ndonëse kjo ngjarje hënore mund të jetë e lehtë dhe argëtues për disa, shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e re e qershorit 2022 së shpejti do të zbulojnë se ndërrimet janë shumë afër shtëpisë – fjalë për fjalë.

Hëna e re e qershorit 2022 do të ndikojë më së paku këto shenja të zodiakut Hëna e re e qershorit 2022 do të ndikojë më së paku këto shenja të zodiakut

Duke qenë se hëna e re e qershorit është e para që nga solstici i verës, i cili paralajmëron fillime të reja, konsiderojeni atë një ringjallje të plotë të emocioneve të grumbulluara dhe zbulimeve private.

për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e pakta të zodiakut më të prekura nga hëna e re e qershorit 2022:

Dashi

Gaforrja

Peshorja

Bricjapi

/Telegrafi/