Kryeministri në detyrë dhe Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj sot ka takuar zejtarët në Gjakovë.

Në këtë takim, ai ka përmendur përveç tjerash investimet infrastrukturore që duhet të bëhen në Gjakovë.

“Ne duhet gjithsesi ta përfundojmë autostradën, edhe zgjerimin e rrugëve. Duhet me mendu edhe për hekurudhën, s’bën me e lënë në gjendjen çfarë është”, ka thënë Haradinaj.

“Duhet ta aktivizojmë aeroportin. Pra, me dhënë ofertë cargo me aeroport. Tash ai është në përkujdesje të ushtrisë po nesër duhet ta kemi si ofertë, me thënë që ne mund të ofertojmë me cargoaeroport”, ka shtuar ai.