Të pranishmit në një parking në Bristol të Anglisë, kanë mbetur të habitur me atë që mund të lexohej në një minibus.

Lëvizja e derës së rrëshqitshme, ka bërë që të mbulohen disa shkronja dhe aty të formësohet fjala ‘anus’ dhe jo vetëm, transmeton Telegrafi.

Fjala e turpshme në mes

“Shoqata e Anus Churchill”, do nënkuptonte në shqip kjo ngatërresë, që sipas të gjitha gjasave është bërë pa ndonjë qëllim.

Minibusi është pronë e një organizate, që ndihmon transportimin e banorëve të varfër të periferive, që kanë nevojë të kryejnë obligime në qendrat urbane. /Telegrafi/