0Shares

Grimi i kësaj vere do të ketë përbërje të artë. Dielli, duket se do të frymëzojë te ju ngjyrat e ngrohta, të ngjashme me ato që depërtojnë rrezet e tij.

Ajo është vlerësuar si ngjyra e përsosur për të përmirësuar dukjen tuaj, ose për të dhënë përshtypjen e rrezitjes, duke ju larguar efektet e plakjes në fytyrë dhe ato më vulgare.

Mos harroni, buzët gjithmonë rozë. Me të gjitha tonalitetet e saj. Dhe sa më të ndezura. Mos gaboni t’i bëni me ngjyrën kafe. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)