Me datën 5 gusht, hapet dyqani i 16-të me hapësirë 1600 m2 në Klinë. Dyqani është dizajnuar me standarde evropiane ku ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve.

Siç e dimë, Gorenje Department Store ofron gamë të gjerë të produkteve shtëpiake nga brendet si:

– GORENJE – teknikë e bardhë,
– HISENESE – TV,
– XIAOMI – elektronikë ,
– Prity Kamina, Poland Mobilje – mobileri,
– Medio Basso – produkte shtëpiake,
– FreeOn – produkte për fëmijë,
– Pilot Bike – biçikleta,
– Force – aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera.

Na vizitoni më 5 gusht për të përfituar nga SUPER ZBRITJET në artikuj të caktuar!

Vendi: Klinë
Ora: 10:00
Adresa: Sadik Rama pn. Klinë