0Shares

GoPro ka zbuluar kamerën e saj të fundit, modelin GoPro Hero6 që mund të xhirojë 4K video me 60 korniza për sekondë dhe tani është në dispozicion për të blerë për $ 499.99.

Së bashku me incizimin e videos nw 4K në 60 korniza për sekondë, Hero6 i ri mund të regjistrojë edhe videon Full HD në 1080p në 240 kuadro për sekondë.

Me video mahnitëse 4K60 dhe 1080p240 të paketuara në një dizajn të thyer, të papërshkueshëm nga uji dhe të lëvizshëm, HERO6 Black dhe aplikacioni GoPro automatikisht transformojnë aventurat tuaja në videot kinematike të QuikStory që mund të ndani me botën. HERO6 gjithashtu ka përmirësuar ndjeshëm gamën dinamike dhe performancën në dritë të ulët, për të bërë gjërat në mënyrë të përsosur, dhe një zmadhim shtesë digjital vetëm për të kapur gjithçka.

Disa nga specifikat kryesore:

  • Mundësuar nga Procesori i GP1 i dizajnuar personalisht nga GoPro
  • Video 4K60 dhe 1080p240
  • QuikStories të aktivizuara, GoPro App
  • Stabilizimi më i avancuar i çdo aparati HERO
  • I papërshkueshëm nga uji deri në 33 ft (10m)
  • Përmirësimi i Dynamic Range dhe Performanca e ulët
  • Modalitetet e fotografisë RAË dhe HDR
  • Kontrolli i zërit në 10 gjuhë
  • GPS, Accelerometer dhe Gyroscope
  • WiFi + Bluetooth

Ju mund të gjeni më shumë hollësi rreth GoPro Hero6-it të ri në faqen e internetit të kompanisë në linkun e mëposhtëm. Pajisja tani është në dispozicion për të blerë nga GoPro dhe gjithashtu tek një numër shitësish të tjerë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)