LAJMI I FUNDIT:

Gjermania jep nga 2000 euro për projekte për biznese të vogla në Kosovë

Gjermania jep nga 2000 euro për projekte për biznese të vogla në Kosovë
Reklama

Qeveria e Gjermanisë përmes një projekti të quajtur HELP do të ndajë fonde për ata që duan të hapin biznese të vogla në Kosovë.

Konkursi për këtë tashmë është hapur dhe ata që duan të aplikojnë dhe të marrin nga 2000 euro për hapje të biznesit të vogël duhet të aplikojnë deri me datë 31 mars 2016, transmeton reporter.net.


Ky projekt vlen për komunat: Prishtinë, Graçanicë, Gjakovë, Vushtrri, Gjilan, Pejë, Podujevë dhe Novobërdë.

Aplikoni: KETU

Në trend Ekonomi

Më shumë
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

SPEEEX
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Komuna e Obiliqit merr vendim për faljen e borxhit për tatimin në pronë

Komuna e Obiliqit merr vendim për faljen e borxhit për tatimin në pronë

Ekonomi
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Kalo në kategori