LAJMI I FUNDIT:

Gjeni numrin e 3-të në foto – është më e vështirë nga sa mendoni!

Gjeni numrin e 3-të në foto – është më e vështirë nga sa mendoni!

Truku dhe iluzioni optik me letra bixhozi të cilin rrallëkush mund ta zgjidhë…

Provoni këtë truk jashtëzakonisht të thjeshtë me letra që mund ta bëni madje edhe nëse nuk jeni magjistar.

E gjitha që ju nevojitet është një letër e veçantë nga kompleti i letrave – tetëshja karo.

Tregojani miqve tuaj dhe familjes dhe të jeni të sigurt që do t’i mahnitni me këtë iluzion optik. Nëse i pyesni çfarë shohin, të gjithë do t’ju tonë dy numra tetë (në këndin e majtë të sipërm dhe në këndin e djathtë të poshtëm) dhe tetë simbole karo, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, kjo nuk është e gjithë ajo që shihet në këtë letër…

Numri 8 shfaqet edhe një herë në të njëjtën letër, ndërsa ata që e kanë parë në më pak se 10 sekonda mund të numërohen në gishta të njërës dorë. A e keni parë ju?

Por nëse shikoni me kujdes të gjitha simbolet e kuqe karo, do të vini re se në mes ka një model gjeometrik që bën numrin tetë.

Forma e saj formohet nga dy shenja karo në krye dhe përfundon me dy në fund.

Shihni zgjidhjen!

Ky konsiderohet si një nga truket më të vjetra, por që edhe sot shumica e njerëzve nuk arrijnë ta kuptojnë… /Telegrafi/