Jeni të uritur dhe dëshironi që të përgatitni ushqime apo ëmbëlsirat të shijshme dhe shëndetshëm për më të dashurit tuaj?

Me një përbërësi siç është vaji Floil, ju mund të përgatitni ushqimet më të shijshme dhe të shëndetshme.

E veçanta e vajit apo margarinës Floil është se ushqimi juaj i ruan të gjithë përbërësit e tij të shëndetshëm gjatë zierje apo pjekjes.

Vaji Floil pos kësaj përmban vitaminat K dhe E, të cilat shërbejnë si përforcues dhe antioksidant – dy elemente thelbësore që e vitalizojnë trupin tonë dhe na bëjnë të ndihemi në formë.

Por vetitë pozitive të vajit Floil nuk ndalen me kaq sepse, ndër tjerash, karakteristikat tjera të këtij vaji janë:

– Floil është vaj i rafinuar 100%
– Pa kolesterol
– Pa aromë gjatë fërgimit

Prandaj gatuaj me dashuri, gatuaj me vajin më të shëndetshme – gatuaj me vajin Floil.