Samsung do të lansojë Galaxy Note 10-n e tyre të ri, brenda pak muajsh. Telefoni ri i fokusuar në produktivitet do të zhvillojë një numër të elementëve të dizajnit që pamë në serinë Galaxy S, që filloi në shkurt.

Sipas një rrjedhje të re, Samsung do të mbajë ekranin e Galaxy S10 dhe Galaxy S10 Plus ndërsa raporti i aspektit po rimendohet, si dhe pozicionimi i vrimave për selfie kamera.

Rezultati i rrjedhur vjen me mirësjelljen e faqes testues html5test, i parë i parë nga faqja holandeze Mobielkopen.

Informacioni rreth Note Galaxy 10 zbulon pak më shumë rreth telefonit që ende nuk është paralajmëruar.

Në mesin e copëzave të informacionit, është zbuluar se Samsung do të shkëmbejë raportin e pamjes 18.5:9 të parë në Galaxy Note 9 për një ekran më të zgjatur 19:9. Si i tillë, ne mund të presim që modeli i ardhshëm i Galaxy Note të jetë më i gjatë se pajisjet e mëparshme në seri.

Kjo mund të bëjë pajisjen e ardhshme me madhësi të ekranit që të shtrihet në pëllëmbë edhe më të mëdha. /Telegrafi/