Fustanet e zi të dasmës janë perfekt për nusen jo-tradicionale që kërkon të shtojë një rrotullim modern në ditën e saj të madhe.

Sepse, në fund të fundit, e bardha nuk është për të gjithë, dhe e njëjta gjë mund të thuhet për fustanin e nusërisë.

Nëse po mendoni për një të tillë, por nuk jeni mjaft të bindur, mund t’ju interesojë të dini se edhe të famshëm me stil kanë zgjedhur nuancën për martesat e tyre, përfshirë Sarah Jessica Parker – që ta dini se është padyshim diçka që vlen të provohet.

Si dikush që pëlqen të zezën dhe veçantinë, një nga këto fustane mund ta fitoj menjëherë zemrën tuaj.

Reklama

Kështu që, pa zhurmë të mëtejshme, lëvizni posht për të parë fustanet më të mira të nusërisë në ngjyrë të zezë:

Reklama

/Telegrafi/