LAJMI I FUNDIT:

Fotografitë nga jeta e fshehur

Fotografitë nga jeta e fshehur

Federica Valabrega ka bërë fotografi të grave ortodokse hebraike, për projektin e saj “Vajzat e Mbretit”.

Reklama

“Jam hebraike, por kam huti për besimin tim dhe për atë se pse religjioni jonë u jep grave role tjera në krahasim me meshkujt”, thotë ai.

Valabrega ka bërë fotografi anembanë botës, nga Nju-Jorku në Jerusalem. Ndërkaq, në videon e realizuar nga BBC, flet për qasjen e saj në jetët e fshehura.

Video e bërë nga Sebastián Díaz Aguirre mund ta shikoni: KËTU. /Telegrafi/