Këto ushtrime mund t’i bëni kudo

Reklama

Në qoftë se keni vullnet të fortë, lehtë do të gjeni vendin ku do të mund të ushtroni.

Është e rekomandueshme që assesi të mos kapërceni ushtrimet e shtrirjes, gjë që fatkeqësisht, shumica e bëjnë.

Prandaj ju propozojmë një set ushtrimesh efektive joge në kohëzgjatje prej 15 minutash, transmeton Telegrafi.

Këto ushtrime do t’ju ndihmojnë jo vetëm që të shtriheni dhe të forconi maksimalisht muskujt, por edhe do të liroheni nga stresi.

Aktivizohuni dhe filloni me ushtrimet!

Shikoni planin e trajnimit:

/Telegrafi/