LAJMI I FUNDIT:

Fondacioni BONEVET organizon Finalën e Garës së Robotikës (KML)

Fondacioni BONEVET organizon Finalën e Garës së Robotikës (KML)

Fondacioni BONEVET organizon Finalën e Garës së Robotikës (KML) për vitin shkollor 2018/2019. Kjo ngjarje organizohet nën patronatin e Komunës së Prishtinës, si pjesë e Aktiviteteve 20/20 qe shenojnë 20 vjetorin e Çlirimit të Prishtinës.

Me 28 dhe 29 qershor, më shumë se 150 shkolla nga i gjithë vendi dhe qindra nxenës që do të garojnë në finalen e madhe të Ligës së Robotit Arsimor.

Nëpërmjet aspiratës “një robot për cdo fëmijë” synojmë të përmbushim misionin e projektit që është “inspirimi i liderëve të ardhshëm në fushën e shkencës dhe teknologjisë”.

Projekti KML financohet nga një numër partnerësh si Fondacioni “Unë e du Kosovën”, Raiffeisen Bank Kosova, Embassy of Switzerland in Kosovo, Youth, Employment & Skills, IPKO, Komuna e Prishtinës, IRIM – Croatian Makers, American Advising Center, Korporata Rugovë dhe Trosha.

Për të lexuar më shumë informata rreth ngjarjes, klikoni KETU.

Artikull i sponsoruar