0Shares

Fito DYFISH, shpërblehu për 10 ditë dhe përfito çmime speciale me rastin e shënimit të ditës së pavarësisë së Kosovës!

10 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Kosovës, është bërë arsyeja e lansimit të shumë ofertave lidhur me produktet vendore të prodhuara në Kosovë. Lidhur me këtë shënim jubilar, ju do të keni mundësinë të shpërbleheni DYFISH nga blerja e produkteve vendore në Viva Fresh Store, të bëheni pjesë e kampanjës 10 ditore me 100 shpërblime me nga 1,000 Napolona, krahas çmimeve speciale në qindra produkteve vendore.

Të gjitha produktet vendore (mbi 3,000) janë përfshirë në skemën e lojalitetit të Viva Fresh Store, me çrast ju fitoni 4 Napolona për çdo 1€ që bleni produkte vendore në periudhën 13-22 Shkurt 2018!

Ju që bleni produktet vendore në Viva Fresh Store, përveq që fitoni DYFISH NAPOLONA, bëheni edhe pjesë e lojës shpërblyese ku 100 konsumatorë do të shpërblehen me nga 1,000 napolona në Kartelën e Familjes.

Pra, për 10 ditë rresht, çdo ditë do të zgjedhen nga 10 konsumatorë që kanë blerë më së shumti produkte vendore dhe në mënyrë automatike do të shpallen fitues në ditën vijuese me 1,000 napolona. Deri në fund të kampanjes do t’i shpërblejmë 100 konsumatorë, ku gjithsej do të japim 100,000 napolona për top 100 konsumatorët.

Krahas ofertës me NAPOLONA, ju do të përfitoni edhe oferta dhe zbritje çmimesh në kuadër të ofertës së kësaj jave. Kliko këtu për të parë fletushkën.

Artikull i Sponzoruar

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)