LAJMI I FUNDIT:

Fito dhuratë dhe përjeto Magjinë e Dhjetorit!

Fito dhuratë dhe përjeto Magjinë e Dhjetorit!

A e keni vizituar ende këndin magjik të fundvitit?

A keni shprehur dëshirën tuaj të fundit për këtë vit në librin e Babadimrit?

Nëse ende jo, eja për tu fotografuar falas në këndin e Babadimrit dhe shpreh dëshirën në librin e dhuratave.

Babadimri po vazhdon të ju pres në këndin magjik ‘Magic of December’ që të ju sjell argëtim dhe befasi për këtë fundvit.

Mos harroni, Babadimri do t’i përzgjedh 10 dëshira me 31 Dhjetor.

Për tu informuar në kohë rreth kampanjës, ndiqni në Instagram dhe Facebook faqet:

Magji e befasi për fundvit!

Artikull i sponzorizuar