A keni dëgjuar ndonjëherë për produktete teknologjike të fitnesit?

Një produkt i tillë është edhe Fitbit, ora e mençur e cila është pjesë e gjigantit Google dhe zyrtarisht po vjen në Kosovë dhe Maqedoni.

Kjo orë ka një sërë benefitesh të cilat do t’iu hynë në punë juve, shëndetit dhe fizikut tuaj.

Pse duhet ta keni me patjetër një Fitbit?

Përveç se janë trend dhe lajm në të gjitha platformat online dhe rrjetet sociale e gjithashtu gati çdo i dyti person e ka një të tillë, kjo orë e mençur mat çdo hap që ju bëni derisa e keni të vendosur në kyqin e dorës tuaj.

Fitbit përdorin një përshpejtues me 3 boshte për të numëruar hapat tuaj. Ky sensor gjithashtu lejon atë të përcaktojë frekuencën, kohëzgjatjen, intensitetin dhe modelet e lëvizjes suaj. Pajisjet Fitbit përdorin formulën, “hapat x gjatësia e hapit = distanca e udhëtuar”, për të llogaritur distancën.

Varësisht nga modeli që merrni mund të masni jo vetëm hapat por edhe:

-Orët e gjumit

-Rrahjet e zemrës

-GPS

-Thirrjet dhe mesazhet

 

Jeni apo nuk jeni adhurues i pajisjeve teknologjike më innovative, Fitbit është i domosodoshëm për një jetë më të shëndetshme, sepse me të do të keni mundësi të monitoroni pothuajse çdo gjë në baza ditore.

Distributor për Kosovë dhe Maqedoni www.metron-ks.com